JufMarjolein.reismee.nl

Laatste dag

Vandaag is de dag dat we weer naar huis gaan. Eigenlijk had ik nog wel Een tijdje willen blijven! Het is hier lekker warm en zo mooi... Vanmorgen is mijn koffer, met alle souvenirs, weer ingepakt. Gelukkig ging hij nog dicht! Het scheelde niet veel hoor.. Zonnebrillen, appelthee, theeglaasjes, kleren, horloge en baklava natuurlijk! Vanavond komt de bus om 10 voor 9 ons ophalen. Het vliegtuig vertrekt om 23.55.. Dat wordt slapen in het vliegtuig. We hebben gisteren 2 moskeeën bezocht. Daarna zijn we gaan shoppen in de grote bazaar. Het was interessant, maar wel erg vermoeiend! We hebben de hele dag geen minuut stilgezeten.. Na het avondeten zijn we naar Taxim gewees. Dat is DE uitgaansstad van hier! We hebben in een café gefeest waar een paar bandjes waren aan het spelen. De foto's kun je zien bij het fotoalbum. Het vliegtuig landt om 02.05 in Keulen, dan ben ik om 03.30 thuis. dan kan ik maar heel eventjes slapen en dan wordt ik om 07.00 opgehaald om naar pinkpop te gaan. Vermoeiend is het wel, maar superleuk! Tot snel! Groetjes, juf Marjolein